Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop en wilt u het retourneren? Lees onderstaande informatie dan zorgvuldig.

Voorwaarden voor retourneren
Het product moet binnen een termijn van 30 dagen worden geretourneerd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de order. Tevens dient het product in de originele ongeopende (i.v.m. hygiëne) verpakking geretourneerd te worden.

Hoe kunt u retourneren?
U kunt het product terugsturen met het retourformulier. Download hier het retourformulier Badderzout. Hierbij dient u het retourformulier mee te sturen in de doos. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn echter voor eigen rekening en deze worden niet vergoed. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Uw retour kan geretourneerd worden naar onderstaand adres:
Badderzout B.V.
Marconiweg 5a
3442 AD  Woerden

Uw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Badderzout B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code. Dit is uw enige bewijs.

Binnen hoeveel dagen krijgt u uw geld terug?
Wanneer Badderzout geen beschadigingen en gebruikerssporen aan het product kan vinden, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terugstuurt.